"Mindenki maga irányítja sorsát; mi magunknak kell megteremtenünk boldogságunk okait. Csak mi tartozunk ezért felelősséggel, senki más.”

(XIV. Dalai Láma)


Honlap Könyvek

Könyvajánló

Vidd hírét az Igazaknak - Marlo Morgan

Email Nyomtat PDF

Merész, páratlan kalandba keveredik egy amerikai doktornő, amikor elfogadja egy ismeretlen ausztrál bennszülött törzs, az Igazak népe hívását, és velük megy négy hónapos vándorútjukra, keresztül a földrész kietlen pusztaságain.

Civilizált emberként rengeteg nehézséggel kell szembenéznie, de megtanulja az Igazaktól mindazt, amit emberként tudnunk kellene, de nyugati emberként már teljesen elfelejtettünk. Teljesíti a bennszülöttek kérését: közvetíti az Igazak üzenetét, hogy vigyázzunk a Földre, és találjunk vissza a természetbe, vagy bolygónk nyomtalanul eltűnik a világmindenségből.  
 

Hazatérés - Carroll Lee ( Kryon 8 )

Email Nyomtat PDF

Kryon ezúttal egy szellemi "kalandregény" történésein keresztül vezet be minket a spirituális tudás kincsestárába. Egy lenyűgöző szellemi kalandra hív, mely a szellemi hazáját kereső ember útra keléséről és küzdelmeiről, felismeréseiről és változásairól - majd végső önmagára ébredéséről szól.

Bővebben...
 

Szeresd önmagad és mindegy,kivel élsz - Eva-Maria Zurhorst

Email Nyomtat PDF
A nem megfelelő dolgokat azonnal le kell cserélni - adott esetben a párunkat is. A házasságoknak egyre nagyobb része végződik válással és teljesen természetesnek tekinthető, ha valaki kétszer vagy többször áll az anyakönyvvezető elé.
Mindenki arra vágyik, hogy a legjobbat kapja, és ezzel gyakran együtt jár az az illúzió is, hogy ez fáradság nélkül is bekövetkezhet. Minél könnyebben, minél gyorsabban akarjuk elérni céljainkat és ha a párkapcsolatunk nem úgy működik, ahogy mi szeretnénk, új társat keresünk. Hamis illúzió abban bízni, hogy a következő partnerrel majd minden más lesz - anélkül, hogy mi magunk változnánk.
Bővebben...
 

A titok - Rhonda Byrne

Email Nyomtat PDF
Ez a könyv megmutatja, hogyan használhatod a Titkot életed minden területén – legyen szó pénzről, egészségről, kapcsolatokról, vagy a boldogságról úgy általában. Segítségével felfedezhetsz egy benned rejlő, kiaknázatlan erőforrást, amely képes megszépíteni az életedet. A könyv lapjain mai tanítómesterek szólalnak meg, akik már megtapasztalták ezt az erőt. Ők a Titok által megszabadultak betegségeiktől, mesés vagyonra tettek szert, legyőzték az előttük tornyosuló akadályokat, és olyan dolgokra voltak képesek, amelyeket a legtöbb ember lehetetlennek gondol... 
 

Sara és az ezerszavú beszélő bagoly (3.rész)

Email Nyomtat PDF
A sorozat rég várt új kötetében tovább folytatódnak Sara és Seth izgalmas és elgondolkodtató kalandjai új barátnőjükkel, Anettel. Salamon, Sara éteri barátja azt tanítja, hogy a jól-létnél kevesebbel beérni természetellenes, és az Univerzum erői mindig készen állnak arra, hogy teljesítsék vágyainkat. Ez a könyv egyszerűen bemutatja, hogyan tudsz bármit megteremteni életedben, amire csak vágysz és így visszatérni eredendően boldog énedhez – bármi történjék is! Sara és barátai készen állnak arra, hogy még egy fejezettel hozzájáruljanak ahhoz, hogy az életed célja beteljesüljön.
 
1 / 3 oldal

Bejelentkezés