"Mindenki maga irányítja sorsát; mi magunknak kell megteremtenünk boldogságunk okait. Csak mi tartozunk ezért felelősséggel, senki más.”

(XIV. Dalai Láma)


Honlap Könyvek Hazatérés - Carroll Lee ( Kryon 8 )

Hazatérés - Carroll Lee ( Kryon 8 )

Email Nyomtat PDF

Kryon ezúttal egy szellemi "kalandregény" történésein keresztül vezet be minket a spirituális tudás kincsestárába. Egy lenyűgöző szellemi kalandra hív, mely a szellemi hazáját kereső ember útra keléséről és küzdelmeiről, felismeréseiről és változásairól - majd végső önmagára ébredéséről szól.

Tanításait ezúttal egy angyalok lakta földön tett szokatlan vándorút köré szövi, melynek során a spirituális alaptudástól fokozatosan a szellemi tudás magasabb régióiba juthatunk el. Michael Thomas, e könyv főhőse, földi életének legmélyebb pontján egy hatalmas, ragyogó fehérségbe öltözött angyal szavait hallja: "Tudom, most azt hiszed, Én vagyok a csodálatos. Bár láthatnád, Te milyen vagy! Egy szép napon te is meglátod majd." Az angyal egy lehetőséget kínál Michael Thomas-nak. Teljesülhet leghőbb vágya: örömtelen, egyhangú életét otthagyva megtalálhatja szellemi otthonát, ha vállalja, hogy a kijelölt ösvényen önként, szabad elhatározásából végighaladva, bejárja a szellem és a lélek hét házát.
 

Bejelentkezés